8 Τραγούδια για να αφιερώσεις στο άλλο σου μισό

τραγούδια για το άλλο σου μισό

Καλοκαιράκι έρχεται και πολλοί γάμοι είναι στα σκαριά. Εάν φέτος είναι και για σένα η τυχερή χρονιά θα έχεις καταλάβει ότι η υπόθεση έχει πολλές ετοιμασίες. Μία από τις πολλές δουλειές που έχετε να κάνετε με το σύντροφο είναι να βρείτε τα τραγούδια για το γάμο. Αυτά που θα πλαισιώνουν τις ιδιαίτερες στιγμές σας, αλλά και το βίντεο μετέπειτα. Ωραία τα κλασικά τραγούδια αγάπης, όπως το “Power of love” της Celine Dion, το “At last” της Etta James ή το “I will always love you” της Whitney Houston. Τι θα έλεγες όμως για κάτι πιο φρέσκο, rock, δροσερό;

Σίγουρα μέχρι τώρα έχεις κάποια αγαπημένα love songs κατά νου που κυκλοφορούν και παίζουν πολύ στο ραδιόφωνο. Σίγουρα έχεις κάνει μια πρόχειρη λίστα με αυτά που θες να παίξουν στο γάμο σου ή στο video του γάμου. Εγώ σου παραθέτω 8 ψαγμένα τραγούδια για να αφιερώσεις στο άλλο σου μισό. Κομμάτια που μπορεί να μη τα γνωρίζεις ακόμη, να μη τα έχεις ακούσει, όμως να είναι αυτό ακριβώς που θες να πεις στο άλλο σου μισό! Είμαι σίγουρη ότι θα εμπλουτίσεις τη λίστα σου με τουλάχιστον ένα από αυτά και θα τα ακούς για χρόνια.

1.When you came into my life – Scorpions

Όταν ήρθε στη ζωή σου σου άλλαξε τη ζωή. Είναι αυτό που περίμενες. Σε κάνει να νιώθεις πως θα είσαι ερωτευμένος για πάντα. Δε θες κάτι άλλο για να είσαι ευτυχισμένος. Απολαύστε το μαζί. Είναι για σας.

2. Replace you – Dead by April

Πολύ ερωτικό, τρυφερό, ρομαντικό κομμάτι, γεμάτο συναισθήματα. Δε θα μετανιώσεις που το άκουσες. Πρέπει να το αφιερώσεις στο ταίρι σου εάν νιώθεις οτι είναι αναντικατάστατο.

3. Just the way you are – Pierce the Veil, Bruno Mars cover

Το γνωστό κομμάτι του Bruno Mars. Όλες οι γυναίκες το λατρεύουν και θα έκαναν τα πάντα για να τους το αφιερώσει το αγόρι τους. Απολαύστε το σε μία rock εκδοχή που θα ενθουσιάσει και που θα ταίριαζε περισσότερο για αφιέρωση σε αγόρι.

4. Born to be my baby – Bon Jovi

Ο τίτλος τα λέει όλα. Ο άντρας αυτό που νιώθει είναι ότι γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον και οτι είναι γραφτό να είναι μαζί για πάντα! Είναι τόσα πολλά τα κοινά τους που το επιβεβαιώνουν! Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ζευγαριών με πολλά κοινά τότε αυτό είναι το κομμάτι σας.

5. We built this house – Scorpions

Εάν έχεις περάσει πολλά με το ταίρι σου και ποτέ δεν εγκατέλειψες, τότε σίγουρα αυτό το τραγούδι είναι για σας! Μιλάει για όλα τα εμπόδια που έχει ξεπεράσει το ζευγάρι για να είναι μαζί. Είναι πολύ γλυκό και δυναμικό παράλληλα.

6. Perfect the way you are – Dead by April

Αυτό το τραγούδι σίγουρα δε θα το γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε ο/η σύντροφός σου εκτός και αν ακούς metal. Είναι ένα κομμάτι που δυναμώνει την αυτοπεποίθηση σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό να ξέρει ο άνθρωπός σου ότι είναι τέλειος και όμορφος στα μάτια σου. Δώσε του μια ευκαιρία και άκουσέ το. Άκουσέ το και σε acoustic είναι πολύ ωραίο https://www.youtube.com/watch?v=sLTNZNJgdDE.

7. Endlessly – Eleni Ts

Ένα κομμάτι τρυφερό, μία υπόσχεση ότι θα αγαπάς για πάντα τον άνθρωπο που επέλεξες, με μία αγάπη ανιδιοτελή δίχως τέλος. Το σύμβολο της αιωνιότητας δίπλα στον τίτλο δηλώνει ακριβώς αυτό – παντοτινή αγάπη!

8. For every step – Dead by April

Μία υπόσχεση παντοτινής παρουσίας στη ζωή, σε κάθε βήμα θα είσαι εκεί δίπλα στο άλλο σου μισό να το φροντίζεις και να νοιάζεσαι. Πολύ όμορφο γεμάτο ουσία.

Διάβασε μετά:

“Ας μιλήσουμε”. Καλλιεργήστε τη σχέση σας για να κρατήσει για πάντα!

Κατηγορίες: Relationships