Κουβαλώ μαζί μου λάφυρα

Οι ηλιόλουστες μέρες ξεκίνησαν. Η θάλασσα όμως μπορεί να είναι λίγο κρύα για κάποιους από εμάς να κολυμπήσουμε. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει από το να κάνουμε μια βόλτα στη θάλασσα. Αν έχετε παιδιά θα ξέρετε οτι εύκολα απασχολούνται στη θάλασσα είτε παίζοντας με πέτρες (τα μικρότερα) είτε χτίζοντας κάστρα στην άμμο είτε παίζοντας αθλήματα στην παραλία τρέξιμο,μπάλα,φρίσμπι κλπ (τα μεγαλύτερα). Αν παλι δεν έχετε παιδιά σίγουρα θα βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε στην παραλία ειτε χαζεύοντας το απέραντο γαλάζιο ειτε περπατώντας στην παραλία ειτε διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Μία από τις αγαπημένες μου ασχολίες στην παραλία είναι να ψάχνω για κοχύλια! Τα λατρεύω γι’ αυτό τα ψάχνω σα τρελή και τα συλλέγω στο σπίτι. Η συλλογή μου δεν είναι μεγάλη βέβαια γιατί ψάχνω τα πιο ολοκληρωμένα και τα λίγο πιο μεγάλα. Όταν τα κοιτώ στο σπίτι θυμάμαι ακριβώς που τα μάζεψα, τι έκανα εκείνη τη στιγμή, με ποιόν ήμουν , πώς ένιωσα και πραγματικά για όλα τα παραπάνω η αξία τους είναι ανεκτίμητη! Δοκιμάστε το κάποια φορά και να είστε σίγουροι οτι η προσπάθεια σας ανταμείψει.

Η πρόκληση της εβδομάδας : δοκίμασε να κάνεις μια βόλτα με γυμνά πόδια στην παραλία, να χαλαρώσεις, να ακούσεις τη θάλασσα, να αναπνεύσεις τη μυρωδιά της, να μην σκέφτεσαι. Θα νιώσεις εξαιρετικά!

Κατηγορίες: Nature