Απίθανα παιχνίδια μέχρι 5 ευρώ

απίθανα παιχνίδια

Ήρθε η εποχή των Χριστουγέννων και των δώρων! Πολλές φορές μας πιάνει πονοκέφαλος για το τι θα αγοράσουμε στις γιορτές. Μην αποθαρρύνεστε! Ειδικά σε ένα παιδί δεν μετράει το πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα δώρο. Η κίνηση και μόνο μπορεί να κάνει κάποιο χαρούμενο. Εάν έχετε στο περιβάλλον σας παιδάκια και δεν θέλετε να αφήσετε κανένα έξω από τη χαρά του να ανοίγει κάποιο δώρο φέτος τα Χριστούγεννα, εδώ σας έχω κάποιες λύσεις οικονομικές αλλά και ενδιαφέρουσες. Απίθανα παιχνίδια μέχρι 5 ευρώ που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά. Με αυτά τα δώρα δε θα “ματώσει” η τσέπη σας και οι παραλήπτες θα ενθουσιαστούν.

 

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μου:

 

Παζλ από την Eichhorn : Ένα ξύλινο παζλ που ενθουσιάζει τα μικρά παιδιά. Έχουν τη δυνατότητα να κάνουν συνδυασμούς στα ρούχα και τα χρώματα. Με αυτό το παζλ μπορούν να απασχοληθούν ήσυχα και να παίξουν μόνα τους. Υπάρχουν τέσσερα θέματα για να διαλέξετε. 

 

 

 

Χρωματίζω με νερό από τη Susaeta: Ιδανικό για την περίοδο των Χριστουγέννων που διανύουμε. Υπάρχουν βέβαια κι άλλα θέματα για να διαλέξετε. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με το “μαγικό” αυτό βιβλίο και θα μπορούν να ζωγραφίσουν τις σελίδες ξανά και ξανά.

 

 

 

Παζλ “Αντίθετα” Εξυπνούλης από την AS: Ένα παζλ που μπορούν να παίξουν και πιο μικρά παιδάκια, καθώς αποτελείται από πολλά μικρά παζλ δύο κομματιών το καθένα. Στην ίδια σειρά υπάρχουν κι άλλα θέματα  για να διαλέξετε.

 

 

 

Αυτοκόλλητα Κόλλα – Ξεκόλλα από την AS: Αυτοκόλλητα που κολλούν και ξανακολλούν για ατελείωτο παιχνίδι. Περιέχει 5 θέματα και πάρα μα πάρα πολλά αυτοκόλλητα.

 

 

 

Βιβλιαράκι δραστηριοτήτων  ” Καλημέρα, τιγράκι”  από  τις εκδόσεις Πατάκη: Περιέχει διασκεδαστικά αυτοκόλλητα και ζωάκια για να ζωγραφίσει. Στην ίδια σειρά έχει κι άλλα ζωάκια για να επιλέξετε. Εάν δεν το βρίσκετε μπορείτε να το παραγγείλετε στο κοντινό σας βιβλιοπωλείο.

 

 

 

 

Ελπίζω οι προτάσεις μου να βοήθησαν.

Καλές γιορτές και καλά ψώνια. 🙂

Κατηγορίες: Motherhood