Παναγιώτης-Ραφαήλ Γλωσσιώτης: Ένα παιδί που μας γέμισε ελπίδα

Παναγιώτης-Ραφαήλ Γλωσσιώτης: Ένα παιδί που μας γέμισε ελπίδα. Με τα μοναδικά του μάτια φωνάζει είμαι εδώ και θέλω να ζήσω! Θέλω μία ευκαιρία! Και ενώ το κράτος του γύρισε την πλάτη, έχει όλους εμάς που του συμπαραστεκόμαστε με την αγάπη μας και με το υστέρημά μας.

Το μήνυμα μεγάλο!!!!

Ο Παναγιώτης και θα πάει στη Βοστόνη, για να πάρει την μοναδική ενέσιμη θεραπεία για την περίπτωσή του και ένωσε όλους τους Έλληνες σε μια γροθιά. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 1.920.000€ στους λογαριασμούς του MDA Hellas και 83.282€ στο Paypal. Θύμισε σε όλους τι μπορούμε να κάνουμε εάν είμαστε ενωμένοι! Έβγαλε τον καλύτερό μας εαυτό στην επιφάνεια. Έχεις αναρωτηθεί πόσοι άνθρωποι το καταφέρνουν αυτό στη ζωή σου;; Στη δική μου λίγοι , πολύ λίγοι.. Γέμισε τη ζωή μας.. σα κάτι να μας έλειπε και αυτό το πλάσμα μας το χάρισε..Τι ήταν αυτό άραγε;; ΕΛΠΙΔΑ! ΕΛΠΙΔΑ! Όχι μόνο ότι θα ζήσει,ελπίδα γενικά! Ελπίδα για την ανθρωπιά μας, που δε χάθηκε μέσα στη κρίση, ελπίδα για την γενναιοδωρία μας, που δε χάθηκε μέσα στην κρίση, ελπίδα για αλληλοστήριξη, για αλληλεγγύη, για καλοσύνη, ελπίδα για ζωή. Αυτό το παιδάκι ,αυτά τα ματάκια,χωρίς να το καταλάβουμε μας γέμισαν ελπίδα!!

Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι και να μην έχω και τα καλύτερα συναισθήματα για την καταγωγή μου. Τελευταία, μια υπερηφάνεια με διαπερνά που είμαι Ελληνίδα! Για αυτό που κάνουμε όλοι!! Για το ότι πήραμε για πρώτη φορά στη ζωή μας την κατάσταση στα χέρια μας, αγνοώντας εξουσίες και ψευτοπολιτικούς που νοιάζονται. Γιατί αυτοί είμαστε και τόσο καιρό προσπαθούν να μας συρρικνώσουν, να μας υποβαθμίσουν. Συνεχίζουμε όλοι με ότι μπορούμε. Με νύχια και με δόντια παλεύουμε για το παιδάκι μας.

Κατηγορίες: Motherhood